Online marketing

Door je bedrijf en producten of diensten online te promoten kan je eenvoudiger je doelgroep bereiken via allerlei kanalen. Je bereikt niet alleen je doelgroep, je doelgroep kan ook jou makkelijker bereiken.

E-mail marketing

Via e-mail marketing kan je efficiënt, doelgericht en gepersonaliseerd contact leggen met je doelgroep en wordt het eenvoudiger om de relatie met je bestaande klanten beter te onderhouden.
Naast het ontwerpen en ontwikkelen van e-mail templates werken wij eveneens samen met jou je hele e-mail campagne uit, van ontwerp tot uitvoering en follow-up, om een optimaal resultaat te behalen.

Social media

Social media kan ingezet worden om beter te communiceren met je doelgroep en klanten. Op die manier wordt er een dialoog gecreëerd en kan je je doelgroep beter leren kennen en daar verder op bouwen.
Eveneens kan je social media zoals Twitter, Facebook, Youtube en LinkedIn integreren in je marketing plan en je website om zo je boodschap te vesterken en je bereik te vergroten.

Zoekmachines, SEO en SEA

Naast social media en e-mail is het ook belangrijk dat je website makkelijk terug te vinden is via Google en andere zoekmachines.
Elke bezoeker op je website is immers een potentiële klant die je dient te overtuigen van je producten of diensten. Als je website moeilijk terug te vinden is via zoekmachines kunnen er dagelijks tientallen, honderden, ... potentiële klanten aan je neus voorbij gaan.

Meer over SEO

Onze services

Voorbeelden van nieuwsbrieven