Search Engine Optimization

Het concept Search Engine Optimalisation is een algemene term die gebruikt wordt voor het optimaliseren van een website voor zoekmachines.

Structuur en inhoud

Wij ontwikkelen een optimale structuur voor de layout voor jouw website zodat relevante informatie bovenaan in de structuur (d.i. de HTML-code) van de pagina staat. Met de optimalisatie van de inhoud wordt de tekst zelf bedoeld, bijvoorbeeld het gebruik van keywords, meta-data zoals de beschrijving en de titel van de pagina, de naamgeving van de pagina's en de domeinnaam zelf.

Strategic link building

Het principe van link building is gebaseerd op mond-tot-mondreclame: jouw link staat op een andere betrouwbare en relevante website die dan kan opgepikt worden door bezoekers die op die website surfen. Je zal niet alleen bezoekers krijgen via andere websites die naar jou linken, maar je zal ook hogerop geraken in de zoekresultaten van zoekmachines doordat de zoekmachines kunnen aannemen dat je website kwalitatieve informatie bevat die het waard is om naartoe te linken. Deze beloning hangt ook sterk af van de websites die naar jou linken. Websites die een goede pagerank hebben en naar jouw website linken, kunnen er voor zorgen dat jouw website beter scoort voor bepaalde keywords, maar omgekeerd geldt hetzelfde.

Onze services